aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έξτρα… προσθήκη για τον Θρύλο

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα… προσθήκη για τον Θρύλο

Αποτέλεσε την υπ’ αριθμό 2η μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, με την απόκτησή του να «γεννά» αυτομάτως υψηλές προσδοκίες, με βάση τις συστάσεις που τον συνόδευαν. Ωστόσο, πριν καλά-καλά μπει στην εξίσωση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αντιμετώπιση του προβλήματος δισκοκήλης στη μέση και μοιραία το κοντέρ του φρέναρε στα 146΄αγωνιστικά λεπτά. Δηλαδή, ούτε τη φυσιογνωμία του δεν θυμούνται αρκετοί φίλοι της ομάδας!

Για τον Τζακ Μπερν ασφαλώς ο λόγος, η επάνοδος του οποίου στη δράση από το ξεκίνημα της προετοιμασίας… παραπέμπει σε εσωτερική ή έξτρα μετεγγραφή. Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός αποθεραπεύτηκε πλήρως και όχι μόνο υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, αλλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον προορίζει για βασικό «εργαλείο» στον χώρο του κέντρου. Φτάνει, προφανώς, να δει αυτά που προσδοκεί κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Ο Μπερν, μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής, κάτι που δίνει την ευχέρεια στον προπονητή να διαφοροποιήσει μέχρι και τον σχηματισμό με αυτόν στην ενδεκάδα.

Ο 25χρονος βραχύσωμος παίκτης, δουλεύει εντατικά ώστε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Από τα μέσα του περασμένου μήνα, παρέα με τον Γιώργο Εφραίμ, άρχισε πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Δείγμα του γεγονότος ότι άφησε πίσω το πρόβλημα στη μέση, δηλώνοντας πανέτοιμος προκειμένου να δώσει τις προσδοκώμενες λύσεις στη σκακιέρα του Πουρσαϊτίδη.

Ο Μπερν που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι Μάιο του 2023, εννοείται ότι θα πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια κατά την περίοδο του δεύτερου και τρίτου σκέλους της προετοιμασίας. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα αποτελέσει το παρτενέρ του Μουρτάζ Νταουσβίλι στην «καρδιά» του κέντρου. Δηλαδή, θα υπάρξει εντελώς νέο δίδυμο στη συγκεκριμένη θέση, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να τα «βρουν» μεταξύ τους, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία του συνόλου.

Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός και στις 15 Ιουλίου, μία μέρα δηλαδή πριν από την αναχώρηση της αποστολής για Βουλγαρία προγραμματίστηκε φιλικό ματς με τη ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ