aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έξω πέντε, μέσα έξι με το βλέμμα στα PCR

ΑΠΟΕΛ: Έξω πέντε, μέσα έξι με το βλέμμα στα PCR

Την τελευταία ημέρα της τετραήμερης άδειας που τους παραχωρήθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η πύλη του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» θα ανοίξει και πάλι για να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές. Η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει προκαλέσει ανησυχία και στο «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων.

Προτού μπουν στα αποδυτήρια για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο PCR για τον COVID-19, με την ευχή πως θα αποφύγουν τα δυσάρεστα. Άλλωστε στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν σε μια ενδεχόμενη διασπορά του ιού σε μια ομάδα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ θα αρχίσει με προπόνηση την Παρασκευή (31/12). Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη επί της Ομόνοιας, επομένως ο ΑΠΟΕΛ πάει με φόρα στο Μακάρειο για την αναμέτρηση με την προσφυγική ομάδα, την Τετάρτη (5/1, 19:00).

Στα αγωνιστικά, ο Σωφρόνης Αυγουστή μετρά σημαντικές απουσίες, αλλά και εξίσου σημαντικές επιστροφές. Είναι τιμωρημένοι με κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ οι Νατέλ, Σαμπάλα, Εντογκαλά, Θεοδώρου και Σατσιάς. Αντίθετα, θα είναι και πάλι διαθέσιμοι οι Σόουζα, Οκριασβίλι, Ντε Βινσέντι, Λουντέμο, Ντανίλο, και Μάγκλιτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ