aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εξιτάρονται και είναι λόγος παραπάνω

ΑΠΟΕΛ: Εξιτάρονται και είναι λόγος παραπάνω

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξιτάρονται διαχρονικά πάνω από όλα με τις νίκες επί της Ομόνοιας. Ανεξαρτήτως βαθμολογικών δεδομένων, όπως τα υφιστάμενα που θέλουν τους «αιώνιους» σε θέσεις β’ γκρουπ. Είναι ο αποψινός (19:00, Cablenet Sports 1) λόγος παραπάνω για τους γαλαζοκίτρινους, να προσφέρουν στους φίλους τους μεγάλη χαρά μετά από αρκετές πίκρες.

Βάσει των δύο τελευταίων παιχνιδιών με τις Δόξα (2-0) και Νέα Σαλαμίνα (3-0), η έλευση του Μικ Μακάρθι στη θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια αγωνιστικής ανόδου. Ο σημερινός έλεγχος προόδου στο ΓΣΠ, ωστόσο, θα είναι σαφέστατα πιο αξιόπιστος.

Είναι άλλωστε το τελευταίο ματς του α’ γύρου απέναντι σε ομάδα του «big-6», με τις οποίες έχει αρνητικό πρόσημο. Όλη κι όλη μία νίκη επί της ΑΕΛ (1-0) και από εκεί και πέρα μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα (1-1) και δύο ήττες από την ΑΕΚ (0-3) και την Ανόρθωση (0-2). Ενδεχόμενο τρίποντο λοιπόν, θα πιστοποιήσει την ανοδική πορεία, θα αυξήσει σαφέστατα το επίπεδο αυτοπεποίθησης και η αισιοδοξία στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ