aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έξι χρόνια μετά ο Γκάρνερ κυνηγάει το ρεκόρ του

ΑΠΟΕΛ: Έξι χρόνια μετά ο Γκάρνερ κυνηγάει το ρεκόρ του

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η συνέπεια του Τζο Γκάρνερ στο σκοράρισμα ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τη Δόξα. Το νικητήριο γκολ του Άγγλου ήταν το έβδομο φετινό του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων. Ο «Πούρσα» στο πρόσωπο του σκληροτράχηλου κεντρικού επιθετικού φαίνεται να βρίσκει μια σίγουρη λύση στο σκοράρισμα.

Το ματς απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν το τρίτο σερί στο οποίο ο 32χρονος βρίσκει δίκτυα. Προηγήθηκαν τα ματς με Εθνικό (28/02) και Καρμιώτισσα (15/03). Άλλες δύο φορές το σερί σκοραρίσματος του Άγγλου έφτασε τα τρία ματς, τις σεζόν 2013-14 και 2014-15. Όντας ποδοσφαιριστής της Πρέστον, στην League One (τρίτη κατηγορία) της χώρας του. Αρχικά το σερί ήταν με θύματα τις Νοτς Κάουντι, ενώ ακολούθησαν Τράνμιρ και Λεϊτον Όριεντ. Στην δεύτερη περίπτωση το σερί ξεκίνησε επί της Πόρτ Βάλε, και ακουλούθησαν Νοτς Κάουντι και Σουϊντον.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα μεγαλύτερο σερί το οποίο ο Τζο Γκάρνερ, κατάφερε να κάνει πράξη τρεις φορές, να βρει δίκτυα σε τέσσερα συνεχόμενα ματς. Το πρώτο του σερί σε ηλικία 18 χρόνων ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου του 2007 κόντρα στην Μπράιτον με τη φανέλα της Κάρλαϊλ. Aκολούθησαν Σουϊντον, Νόρθαμπτον και Λεϊτον Όριεντ. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να το κάνει ξανά, τη σεζόν 2013-14 ως ποδοσφαιριστής της Πρέστον αυτή τη φορά, απέναντι σε Τράνμιρ, Λεϊτον Όριεντ, Κόλτσεστερ και Πορτ Βάλε. Τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2014-15, όταν σε δεκατέσσερις μέρες σκόραρε κόντρα στις Γουόλσολ, Τσέστερφιλντ, Κρόουλι και Κόβεντρι.

Ο Γκάρνερ θέλει όσο τίποτα όχι μόνο να ισοφάρισει το προσωπικό του ρεκόρ σερί σκοραρίσματος, έξι χρόνια μετά, αλλά και να το ξεπεράσει. Να φτάσει δηλαδή τα πέντε σερί παιχνίδι με γκολ, για πρώτη φορά στην καριέρα του στα 32 του χρόνια. Ο ΑΠΟΕΛ στα επόμενα δύο ματς αντιμετωπίζει Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ, μένει να δούμε αν ο Άγγλος θα καταφέρει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ