aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εξελίξεις και αποφάσεις στα διοικητικά

ΑΠΟΕΛ: Εξελίξεις και αποφάσεις στα διοικητικά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Βαρυσήμαντη χαρακτηρίζεται η τρέχουσα εβδομάδα όσον αφορά στο σκηνικό που θα διαμορφωθεί ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης του ΑΠΟΕΛ που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου. Ο Γιάννης Δημητρίου ανέθεσε σε ελεγκτικό οίκο τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, καθορίζοντας αυτομάτως τις επόμενες κινήσεις.

Η επανεξέταση, η επαλήθευση και η επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας θεωρήθηκε επιβεβλημένο να γίνουν, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να επιθυμεί με τη σειρά της όπως επέλθει απόλυτη διαφάνεια. Παραλλήλως, έχει ξεκινήσει και η ετήσια προετοιμασία ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων που αφορά στο ημερολογιακό έτος 2020. Οπότε, τα αποτελέσματα και των δύο ελέγχων θα παρουσιαστούν ενώπιον των Διοικητικών Συμβουλίων σωματείου και εταιρείας, καθώς και στη γενική συνέλευση των μετόχων.

Λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα περιληφθούν σε ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, η οποία θα αποτελέσει πρόσκληση προς τους μετόχους, όπως προνοείται άλλωστε από το καταστατικό. Σύμφωνα με αυτό, οι σχετικές ανακοινώσεις εκδίδονται 14 μέρες πριν από τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης. Οπότε, την ερχόμενη Τρίτη, 9 Μαρτίου, αναμένεται να ανακοινωθεί και η έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων. Υπενθυμίζουμε πως σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο στις 8 Φεβρουαρίου έκανε αναφορά σε απόφαση σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης, για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ενδιαφέρον για να εμπλακούν στα διοικητικά έχουν επιδείξει κάποια άτομα. Όπως οι Γιάννης Δημητρίου, Θεόδωρος Κυριακίδης και Άντης Πολυδώρου, την ίδια ώρα που υπάρχει αναμονή για τις τελικές αποφάσεις του Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του. Το σκηνικό θα αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρο εντός των ημερών και, πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ελεγκτικού οίκου. Θα ξεκαθαρίσει μία και καλή το χρέος της εταιρείας και, αναμφίβολα, οι αποζημιώσεις και τα τρέχοντα έξοδα. Ο οικονομικός έλεγχος, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα ρίξει άπλετο φως, χωρίς ωστόσο να αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για το σκηνικό που θα διαμορφωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ