aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εξασκεί το δικαίωμα ανανέωσης με Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Εξασκεί το δικαίωμα ανανέωσης με Ντβάλι

Παρά το γεγονός πως δεν έπαιξε το περασμένο καλοκαίρι στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, δεν μπήκε με τη μία στην εξίσωση του συνόλου και η πρώτη συμμετοχή στο αρχικό σχήμα σημαδεύτηκε με τραυματισμό, στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα στροφές, επιβεβαιώνοντας τις συστάσεις που τον συνόδευαν. Ο λόγος για τον Λάσα Ντβάλι.

Το κοντέρ του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού του ΑΠΟΕΛ «γράφει» 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας στις πλείστες εξ αυτών πολύ καλή απόδοση, «δένοντας» ως δίδυμο στην οπισθοφυλακή με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Πέραν από τις λύσεις που δίνει στην άμυνα, στις στατικές φάσεις προωθείται, πετυχαίνοντας 4 γκολ. Αποτελεί τον τέταρτο σκόρερ της ομάδας, πίσω από τους Μαρκίνιος, Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τάσου Δώνη.

Το συμβόλαιο του Γεωργιανού, εκπνέει τέλος του μήνα και εννοείται πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, θα εξασκήσει το δικαίωμα που διατηρεί για ανανέωσή του. Ενδεχομένως, αυτό να γίνει πριν ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποχωρήσει από την Κύπρο για τις θερινές διακοπές του. Ανεξαρτήτως από το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, ο Ντβάλι θεωρείται παίκτης του βασικού κορμού και ένας εξ αυτών που θα στηριχθούν στον ΑΠΟΕΛ ενόψει των άκρως σημαντικών υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ντβάλι, λέει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ομάδα της Λευκωσίας, περνά όμορφα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και εννοείται ότι δεν λέει «όχι» σε ανανέωση των συμβατικών δεσμεύσεων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ