aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εξαπλό χτύπημα της πόρτας του Ουζουνίδη

ΑΠΟΕΛ: Εξαπλό χτύπημα της πόρτας του Ουζουνίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει υπ’ όψιν του ασφαλώς την ανάγκη για συντήρηση του θετικού κλίματος στον ΑΠΟΕΛ, μετά τις νίκες επί των ΑΕΛ και Καϊσάρ. Παραλλήλως όμως έχει να διαχειριστεί και τα σερί ματς σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Πέμπτη διεξήχθη η αναμέτρηση με την Καϊσάρ, σήμερα (19:30, Cytavision 1) είναι ορισμένος ο εκτός έδρας αγώνας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την ερχόμενη Πέμπτη το πρόγραμμα γράφει «Ζρίνσκι Μόσταρ». Επομένως, η διαφοροποίηση του αρχικού σχήματος απέναντι στους βυσσινί μοιάζει επιβεβλημένη, άλλωστε επιλογές υπάρχουν.

Από τη στιγμή που δύσκολα θα αγωνιστούν οι επιστρέψαντες με τραυματισμό από το Σιμκέντ, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Μπεν Σαχάρ, δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν υποψίες για κάποια από τα νέα πρόσωπα της ενδεκάδας. Καταρχάς, οι Μούσα Αλ Τάαμαρι και Ομέρ Ατζίλι διεκδικούν τη θέση του Ελλαδίτη εξτρέμ.

Είναι όμως πιθανό να αγωνιστούν αμφότεροι σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκουραστεί ο Εντονγκαλά. Έπειτα, ο Άντχε Νούχιου είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Ισραηλινού σέντερ φορ, άλλωστε πέρα από το ντεμπούτο πέντε λεπτών με την Καϊσάρ, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Εθνικής Κοσόβου απέναντι στην Ελλάδα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, υποψηφιότητα για να εκτοπίσουν κάποιους από τους βασικούς στο Καζακστάν θέτουν επίσης οι Γιώργος Μερκής, Αρτούρ Ζορζ και Αντρέ Ζεράλδες. Σύνολο λοιπόν, έξι ποδοσφαιριστές που χτυπούν την πόρτα του Ουζουνίδη για συμπερίληψή τους στο σημερινό αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ