aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έξαλλος ο Ντολ, αποδοκιμασίες και εντολή σε τρεις

ΑΠΟΕΛ: Έξαλλος ο Ντολ, αποδοκιμασίες και εντολή σε τρεις

Κάκιστος ήταν ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν κάκιστοι και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείου του πρώτου σαρανταπενταλέπτου να προσαρμοστούν στον σχηματισμό 3-5-2 που επέλεξε ο Τόμας Ντολ.

Διαβάστε επίσης: Live: ΑΠΟΕΛ – Ντουντελάνζ

Η Ντουντελάνζ έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα καθώς ήταν η ομάδα που έχασε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το… άχαστο του Μεντί στο και στο 36’ προηγήθηκε στο σκορ με τον Σινανί. Ο Τόμας Ντολ ήταν απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του και τα έλεγε σε έντονο ύφος τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στους συνεργάτες του. Μάλιστα έδωσε εντολή σε τρεις ποδοσφαιριστές, τους Ζοαοζίνιο, Τάαμαρι και Άλεφ για «ζέσταμα».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ψυχρολουσία για τον ΑΠΟΕΛ, «κεφάλι» στο σκορ η Ντουντελάνζ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντολ παραδέχθηκε ότι δεν του βγήκε η έμπνευση του 3-5-2, προχώρησε σε δύο αλλαγές με τους Τάαμαρι και Ζοαοζίνιο στις θέσεις των Σόουζα και Γιάκολις με τον ΑΠΟΕΛ να αλλάζει σχηματισμό σε 4-2-3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ