aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έβγαλε… πολυβόλο

ΑΠΟΕΛ: Έβγαλε… πολυβόλο

Οι πληροφορίες που διέρρεαν από τον Αρχάγγελο λίγες ημέρες μετά τη νίκη 1-0 εις βάρος της Δόξας, μιλούσαν για αξιοποίηση της διακοπής του πρωταθλήματος ώστε να παρουσιαστεί επιθετική βελτίωση. Ο ΑΠΟΕΛ νικούσε μεν, με την ψυχή στο στόμα δε, βλέποντας σαν κλειδαρότρυπα την αντίπαλη εστία.

Ίσως να είναι πρώιμο ακόμα να γραφτεί εκ του ασφαλώς πως λύθηκε το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ωστόσο, το κοντέρ γράφει: δύο παιχνίδια μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με συνολικά εφτά γκολ ενεργητικό!

Μετά το επιβλητικό 4-0 εις βάρος της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι, οι γαλαζοκίτρινοι έριξαν τριάρα στη Νέα Σαλαμίνα (3-1). Πείθουν έτσι ακόμη περισσότερο για τις δυνατότητές τους, όντες πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Έκλεισαν τον πρώτο γύρο με 30 βαθμούς, μόλις έναν από την πρωτοπόρο Πάφος FC και ετοιμάζονται να την προσπεράσουν, αρκεί να τη νικήσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος μετρά το εκπληκτικό οκτώ στα οκτώ στον γαλαζοκίτρινο πάγκο, αρχίζει να αισθάνεται πιο άνετα αναφορικά με τη γραμμή κρούσης. Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια έδειξε απέναντι στην Ομόνοια σημαντικά σημάδια ανάκαμψης, ο Ντάνι Μπλουμ αρχίζει να δείχνει ακόμη καλύτερα διαπιστευτήρια της κλάσης του και μένει να φανεί εάν θα μπει στην εξίσωση και ο «Άντον Μάγκλιτσα».

Προψές, ο Μπλουμ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, ο Μαρκίνιος έκανε ρεκόρ καριέρας σε μια σεζόν πετυχαίνοντας το έκτο του γκολ, ενώ ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ σκόραρε για δεύτερη φορά από στατική φάση. Να λοιπόν που η τεχνική ηγεσία βρίσκει τις λύσεις και η ομάδα της Λευκωσίας αρχίζει σταδιακά να βελτιώνει τους αριθμούς της, αφού μετρά πλέον 20 τέρματα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ