aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εβαλε στο στόχαστρό του την τετράδα

ΑΠΟΕΛ: Εβαλε στο στόχαστρό του την τετράδα

Ένα αλλαγμένο ΑΠΟΕΛ αναμένουν να δουν όλοι τη φετινή πετοσφαιρική σεζόν 2016-17. Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάζονται με φιλοδοξίες και μετά την 7η θέση που κατέληξαν την περίοδο που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο στοχεύουν φέτος ψηλά.

Στόχος για την ομάδα της Λευκωσίας η τετράδα και προς αυτή κατεύθυνση κτίζεται η νέα ομάδα. Η διοίκηση Χριστόφορου Ποταμίτη άλλαξε τον τρόπο διεύθυνσης της ομάδας και παρέδωσε τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας σε ένα σπουδαίο όνομα  τον Ουκρανό Γιούρι Φιλίποφ. Δίπλα του θα είναι ως βοηθός προπονητή ο μέχρι πέρσι κόουτς της ομάδας Μίμης Παμπακάς  ο οποίος ανέλαβε και την εφηβική ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» που θα συμμετάσχει φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Κράμα έμπειρων και νεαρών
Το ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση αποκτώντας τον πολύπειρο Νίκο Κολά με πολυετή θητεία σε Ανόρθωση, Pokka AEΚαραβά και Ομόνοια, διατήρησε τον διεθνή διαγώνιο Γαβριήλ Γεωργίου, ανανέωσε την υποσχετική για άλλο ένα χρόνο του Ματθαίου Αβερκίου από την Ολυμπιάδα Ν., ενώ στο ρόστερ παραμένουν οι Παντελή, Χαλλουμής και Χατζηπαύλου.  Ταυτόχρονα, η ομάδα θα ενισχυθεί με δυο ξένους ένα ακραίο και ένα πασαδόρο οι οποίοι μάλλον θα είναι Βραζιλιάνοι και θα αφιχθούν κατά πάσα πιθανότητα την άλλη εβδομάδα στην Κύπρο οπότε και θα αρχίσει το μοντάρισμα.

«Θέλουμε τετράδα»
Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Ουκρανός κόουτς Γιούρι Φιλίποφ ανέφερε ότι: «Κτίζουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει καλό βόλεϊ και θα στοχεύει κάθε αγώνα τη νίκη με στόχο την είσοδο στην τετράδα. Σαφώς μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο και θα παλέψουμε για τη διάκριση». Ο κ. Φιλίποφ είπε ότι με την ενσωμάτωση και των δυο ξένων θα αρχίσουν και τα φιλικά προετοιμασίας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Λεμεσό όπου θα αντιμετωπίσει στο «Σπύρος Κυπριανού» την Pokka ΑΕΚαραβά.

Το πρόγραμμα
1η αγ.Pokka ΑΕΚαραβά (Εκτός)
2η αγ. Παφιακός (Εντός)
3η αγ. Ε.Ν.Παραλιμνίου (Εκτός)
4η αγ.Ανόρθωσις (Εκτός)
5η αγ Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (Εντός)
6η αγ.Αναγέννηση Δ. (Εκτός)
7η αγ.Ομόνοια (Εντός)

Β Γύρος
8η αγ. Pokka ΑΕΚαραβά (Εντός)
9η αγ. Παφιακός (Εκτός)
10η αγ. Ε.Ν.Παραλιμνίου (Εντός)
11η αγ. Ανόρθωσις (Εντός)
12η αγ. Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (Εκτός)
13η αγ. Αναγέννηση Δ. (Εντός)
14η αγ. Ομόνοια (Εκτός)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ