aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έτσι κάλυψε το «Goal» την πρόκριση στους «8»

ΑΠΟΕΛ: Έτσι κάλυψε το «Goal» την πρόκριση στους «8»

Όλη η ομάδα του αθλητικού στο πόδι. Έτσι λειτούργησε η εφημερίδα «Goal» και η ιστοσελίδα (τότε) «Sentragoal.com.cy» (προπομπός του «Goal.com.cy») στις 7 Μαρτίου 2012. Άλλοι στο γήπεδο, άλλη στη δημοσιογραφική βάση (βλέπε γραφεία «Φιλελεύθερου»). Θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη της ρεβάνς του ΑΠΟΕΛ με τη Λιόν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μια βραδιά που δύσκολα ξεχνιέται από όσους την έζησαν. Όχι μόνο για τη χαρά που προκάλεσε στους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, της κορυφαίας επιτυχίας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μα και για όσα έφερε η νύχτα σε όσους δούλευαν.

Ευτυχώς, η δουλειά της εφημερίδας σώζεται στο αρχείο μας και το «Goal.com.cy, στη σημερινή επέτειο δέκα χρόνων από την ιστορική πρόκριση, σας παρουσιάζει την κάλυψη της μαγικής βραδιάς στην έκδοση της 8ης Μαρτίου 2012. Δέκα σελίδα με ρεπορτάζ, δηλώσεις, σχόλια, φωτορεπορτάζ και παραλειπόμενα.

Καλή ανάγνωση…

1

8 9

10 2
11
12 13
14
15
32

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ