aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έτσι εντόπισε τον παραβάτη οπαδό και του «έκοψε» το γήπεδο

ΑΠΟΕΛ: Έτσι εντόπισε τον παραβάτη οπαδό και του «έκοψε» το γήπεδο

Με τη βοήθεια του τηλεοπτικού συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (CCTV) εντόπισε ο ΑΠΟΕΛ τον παραβάτη οπαδό, ο οποίος στον αγώνα της ομάδας της Λευκωσίας κόντρα στην Ντουντελάντζ, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έριξε αντικείμενο (άδειο ποτήρι) στον αγωνιστικό χώρο. Και όχι μόνο τον εντόπισε, αλλά τον τιμωρεί με μια βαριά ποινή αποκλείοντάς τον από τους αγώνες της ομάδας για το υπόλοιπο του 2019.

Διαβάστε επίσης: «Αποκλεισμός οπαδού, αναμένουμε συλλήψεις από το ΑΕΚ-Ομόνοια και το ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ»

Το CCTV είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα, που αποτελείται από 120 κάμερες υψηλής ευκρίνειας και είναι το ίδιο ακριβώς που είναι εγκατεστημένο στα αγγλικά στάδια Γουέμπλεϊ και Έμιρεϊτς. Το σύστημα κλειστού κυκλώματος μπορεί να κάνει ταυτοποίηση προσώπου και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ η αναγνώριση του ατόμου που τιμωρήθηκε από τους «γαλαζοκίτρινους» έγινε από τα στοιχεία χρησιμοποίησης κατά την είσοδο του, της κάρτας διαρκείας του για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Βαριά η… καμπάνα από την UEFA, βαριά και για τον οπαδό

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι CCTV εγκατέστησε το καλοκαίρι του 2015 στο ΓΣΠ και λειτούργησε για πρώτη φορά στον αγώνα της Ομόνοιας με την Ντίναμο Μπατούμι και ακολούθως στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Βαρντάρ όπου εντόπισε και βοήθησε στην αναγνώριση του ατόμου που ανάρτησε το πανό «Macedonia is Greek», καθώς και φίλαθλο στην ανατολική κερκίδα ο οποίος είχε ρίξει χάρτινο ποτήρι στον βοηθό διαιτητή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΣΠ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ