aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έτσι διαμορφώθηκε το ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Έτσι διαμορφώθηκε το ρόστερ

Με την προψεσινή ανακοίνωση της κατ’ αρχήν συμφωνίας με τον Ισάμ Τσεμπακέ, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τις βασικές εκκρεμότητες του μετεγγραφικού σχεδιασμού του. Πάμε λοιπόν να εξετάσουμε πώς έχει διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, τον πρώτο λόγο έχει ο Φράνσις Ουζόχο, ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα προσπαθήσει να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί, ενώ τους πλαισιώνουν οι Χάρης Χατζηγαβριήλ και Στέφανος Κίττος. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει τετράδα παικτών που θα παλέψουν για τις δύο ή τις τρεις βασικές θέσεις (αναλόγως του σχηματισμού που θα επιλέγεται): Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάουλο Βινίσιους, Ράφαελ Σάντος και Ανδρέας Καρώ.

Όσο για την θωράκιση από τα άκρα, αριστεροί οπισθοφύλακες είναι οι Φακούντο Σαμπάλα και Χρίστος Γουίλερ, ενώ υπάρχει μόνο o Τσεμπακέ ως κλασικός δεξιός μπακ. Από εκεί και πέρα, μπορεί να δώσει λύσεις και ο Καρώ, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εντοπισμού ποδοσφαιριστή που δεν θα καταλαμβάνει μία από τις 15 θέσεις ξένων-κοινοτικών (Κύπριος ή κάτω των 22 ετών).

Αναφορικά με τη μεσαία γραμμή, υπάρχει πληθώρα επιλογών: «Κόφτες» οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Μάριους Λουντεμό και Κάρλος Ντίας, «8άρια» οι Τζακ Μπερν, Γιάννης Σατσιάς, Στυλιανός Βρόντης και επιτελικός ο Τομάς ντε Βινσέντι. Λύσεις ως δεκάρια μπορούν να προσφέρουν επίσης οι Τονρίκε Οκριασβίλι και Ντανίλο.

Οι τελευταίοι συγκαταλέγονται ανάμεσα και στους εξτρέμ, μαζί με τους Γιώργο Εφραίμ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Δημήτρη Θεοδώρου και Σταύρο Γαβριήλ. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, υπάρχει το δίδυμο των Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τζο Γκάρνερ.

Από εκεί και πέρα, είναι μια πεντάδα νεαρών, οι οποίοι βρίσκονται στο Πράβετς για προετοιμασία και θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Σάββα Πουρσαϊτίδη πως έχουν θέση στο ρόστερ: Πρόκειται για τους μέσους Πάρη Πολυκάρπου, Ιωάννη Τσουτσούκη και Σταύρος Γεωργίου, (αγωνίζεται και εξτρέμ), καθώς και για τους επιθετικούς Ανδρέα Κατσαντώνη και Νικόλα Κούτσακο.

Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι καλό (τύπου Λούκας Σόουζα ή Γκάγιας Ζαχίντ ή Μούσα Αλ Τάαμαρι) ή αν αποφασίσει ο Πουρσαϊτίδης πως υπάρχει ανάγκη, θα γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ