aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ετοιμότητα για μετεγγραφές και αποχωρήσεις

AΠΟΕΛ: Ετοιμότητα για μετεγγραφές και αποχωρήσεις

«Χείμαρρος» ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στη Cytavision, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διοικητικός ηγέτης δεν τοποθετείται συχνά στα Μέσα Ενημέρωσης, όμως, όταν το κάνει βγάζει μπόλικες ειδήσεις.

Πέραν από το παράπονο της διοίκησης για την απουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, το οποίο εξέφρασε με έντονο τρόπο ο Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε για το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή, τονίζοντας πως δεν υπάρχει βιασύνη, αφού η παρουσία του Λούκα Χατζηλούκα δίνει κάποια άνεση χρόνου. Ανοίγοντας το κεφάλαιο «μετεγγραφές Ιανουαρίου» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σημείωσε πως θα προκύψει ενίσχυση, φτάνει να βρεθούν ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές και υπογράμμισε πως οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι ανοικτοί για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις πλην αυτής του τερματοφύλακα!

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε, μάλιστα, και τις προτεραιότητες του Ντομένικο Τέτι στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. «Επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Πάβλοβιτς-Χαλένιους και ακραίος επιθετικός», ήταν η σχετική αναφορά του Πρόδρομου Πετρίδη. Νοουμένου πως για το δεξί φτερό της επίθεσης υπάρχουν οι επιλογές των Τάαμαρι και Γιάκολις, η λογική λέει πως ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει στην «αγορά» αριστεροπόδαρο εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πάει Πορτογαλία στους «32» κατά 20.49%!

Για κάθε μετεγγραφή τον Ιανουάριο απαιτείται και αποχώρηση ή διαγραφή ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Με βάση τα λεγόμενα του Πρόδρομου Πετρίδη ο ΑΠΟΕΛ δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση, εφόσον προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Το παρελθόν επί θητείας Πρόδρομου Πετρίδη δείχνει ότι οι μόνιμοι πρωταθλητές των τελευταίων χρόνων εάν δεν εξασκήσουν το δικαίωμα τεσσάρων μετεγγραφών πραγματοποιούν τουλάχιστον τρεις. Επομένως, η πόρτα εξόδου του «Αρχαγγέλου» θα ανοίξει τον Ιανουάριο και κάποιοι θα την διαβούν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αχαριστία…

Αν και υπάρχει αρκετός χρόνος για οριστικές αποφάσεις και σαφώς η άποψη του νέου προπονητή που θα προσληφθεί θα παίξει καταλυτικό ρόλο, για κάποιους ποδοσφαιριστές έχουν μαζευτεί… μαύρα σύννεφα πάνω από τον «Αρχάγγελο». Η παρουσία του Μπέζιακ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που πήρε από τον Τόμας Ντολ κινήθηκε στη μετριότητα, ενώ με την αλλαγή του συστήματος και την μετατόπιση του Νικόλα Ιωάννου σε ρόλο αριστερού μπακ είναι λογικό πως περιθωριοποιείται ο Ζοαοζίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ