ΑΠΟΕΛ: Έτοιμος για την προεδρία ο Κουγιάλης

Μετά την υποψηφιότητα Μάριου Χριστοδούλου ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως προκύπτει και άλλη υποψηφιότητα αυτή του Νίκος Κουγιάλη, του πρώην Υπουργού Γεωργίας.

Ο Νίκος Κουγιάλης σκεφτόταν εδώ και καιρό την εμπλοκή του στα διοικητικά και μέσα από τις τελευταίες συναντήσεις που έγιναν δείχνει αποφασισμένος να κατέλθει στις εκλογές και να αναλάβει την προεδρία του Σωματείου.

Στο πλευρό του όπως μαθαίνουμε πέραν από το υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του, βρίσκεται και η Εταρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο αφού όπως προκύπτει άτομα της οποίας έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να διεκδικήσουν είσοδο τους στο Δ.Σ.

Πρόθεση του Νίκου Κουγιάλη είναι να διατηρήσει όλα τα υφιστάμενα τμήματα ενισχύοντας τα σημαντικά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει έτοιμη ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι θα εμπλακούν στο καλαθοσφαιρικό τμήμα με σκοπό να το ενισχύσουν και να το οδηγήσουν στους τίτλους.

Εντός των ημερών αναμένονται και άλλες εξελίξεις καθώς επίσης και η αντίδραση που θα προκύψει από τον τέως πρόεδρο Μάριο Χαραλάμπους εάν τελικά θα υποβάλει υποψηφιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ