aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έτοιμο πλάνο για αντικαταστάτες των Νατέλ και Καζού

ΑΠΟΕΛ: Έτοιμο πλάνο για αντικαταστάτες των Νατέλ και Καζού

Τα θετικά μαντάτα από την Βραζιλία για τους Νατέλ και Καζού που περίμεναν στον ΑΠΟΕΛ δεν έφτασαν και οι γαλαζοκίτρινοι προετοιμάζουν το έδαφος ώστε να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες απόκτησης τους.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας αποκάλυψε πως και οι δύο Βραζιλιάνοι που έπαιξαν στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικοί στη λήξασα σεζόν θα αποκτηθούν με ελευθέρα μετεγγραφή. Προφανώς οι επαφές με Σάντος και Σάο Πάολο τις προηγούμενες μέρες ήταν σε καλό στάδιο, όμως όσο το θέμα καθυστερεί και δεν βγαίνει άσπρος «καπνός» στον «Αρχάγγελο» θέλουν να έχουν έτοιμο Plan B.

Διαβάστε επίσης: H αλήθεια στο… σίριαλ Αρτυματά

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ντομένικο Τέτι εξετάζει περιπτώσεις ακραίων επιθετικών και αριστερών μπακ, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να μπορεί να καλύψει τα κενά των Νατέλ και Καζού σε περίπτωση που δεν επιστρέψουν. Οι γαλαζοκίτρινοι θα κάνουν υπομονή ακόμα μερικές ημέρες ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, τους δύο Βραζιλιάνους.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα της συνάντησης Πετρίδη – Μοράις και οι προθέσεις του Πορτογάλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ