aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Νικόλας Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Νικόλας Ιωάννου

Κόκκινο κτυπά ο μετεγγραφικός πυρετός στον ΑΠΟΕΛ. Προ των πυλών του «Αρχαγγέλου» βρίσκονται οι Εμίλιο Ενσούε και Αντρέ Ζεράλντες (Πορτογάλος ακραίος αμυντικός, αγωνίζεται και στις δύο πλευρές) με τους γαλαζοκίτρινους να ενισχύουν τα άκρα της άμυνας, καθώς την ίδια ώρα ο Νικόλας Ιωάννου ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέσια, η οποία τερμάτισε στη λήξασα σεζόν στην προτελευταία θέση της Serie A και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Η ιταλική ομάδα μετέφερε το ενδιαφέρον της στον ΑΠΟΕΛ προφορικά και αυτή προνοεί δανεισμό του Ιωάννου για ένα χρόνο έναντι ενός ποσού και δικαίωμα αγοράς του το επόμενο Καλοκαίρι έναντι αποζημίωσης. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπρέσια θα πληρώσει 200.000 ευρώ για τον δανεισμό ενός έτους και η ρήτρα αγοράς του θα ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο όρος του Πρόδρομου για το deal (η απαίτηση του Ενσούε)

Για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε στην αρχή της μετεγγραφικής περιόδου η Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και εφόσον η Μπρέσια καταθέσει γραπτώς την πρόταση εκτός απρόοπτου ο Ιωάννου θα συνεχίσει την καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Προ των πυλών ο Αντρέ Ζεράλντες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ