aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Αυγουστή, τα δύο σενάρια για την ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Αυγουστή, τα δύο σενάρια για την ενδεκάδα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σκοπεύει να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με το παιχνίδι με την Τζουργκάρντεν, για το αποψινό ματς του ΓΣΠ κόντρα στην Πάφος FC. Ο Λάσα Ντβάλι είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο σήμερα, διεκδικώντας τη θέση του Ανδρέα Καρώ, ενώ ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ θα επιστρέψει στο κέντρο. Επίσης, υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Μαρκίνιος.

Έτσι, το πιθανό σχήμα είναι το ακόλουθο: Ο Βιντ Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Ισάμ Τσεπάκ, Ντβάλι (ή ο Καρώ), Χοσέ Κρέσπο και Φράνκο Φεράρι. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κοσταντίνοφ, Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Λούκας Βιγιαφάνιες, εξτρέμ θα είναι οι Ντάνι Μπλουμ και Μαρκίνιος (ή ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά), ενώ στην κορυφή θα τοποθετηθεί ο Άντον Μάγκλιτσα.

Ένα άλλο σενάριο είναι να διατηρηθεί το 4-4-2 του ματς με τους Σουηδούς, με δίδυμο στην αιχμή του δόρατος τούς Μάγκλιτσα και Μπλουμ. Κάτι που θα φέρει ασφαλώς και ανακατατάξεις στο κέντρο στα άκρα. Απών θα είναι ο Γιώργος Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ