aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έσβησε οκτώμισι μήνες φαγούρας

ΑΠΟΕΛ: Έσβησε οκτώμισι μήνες φαγούρας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πάολο Τραμετσάνι έβγαλε τον Λέο Νατέλ από την «κατάψυξη» και ο Βραζιλιάνος επί της παρούσης τον δικαιώνει. Στα θετικά μηνύματα, που έστειλε αγωνιζόμενος προς το φινάλε με την ΑΕΛ, φρόντισε να προστεθούν κι άλλα πάρα πολλά προχθές βράδυ στο «Αμμόχωστος». Αποτέλεσε την πρώτη εξωτερική κίνηση του Ιταλού προπονητή στο 62o λεπτό (αλλαγή), με τον 21χρονο να βάζει την υπογραφή του απέναντι στην Αλκή.

Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Νούνο Μοράις έγραψε το 3-2 και πέντε λεπτά μετά έκανε το σπριντ από την άμυνα ώστε να δώσει στήριγμα στον ασυγκράτητο Μούσα Αλ-Τάαμαρι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με πλασέ (4-2). Το προχθεσινό ήταν το τρίτο τέρμα που πέτυχε στην επαγγελματική του καριέρα. Είχε σκοράρει δις στη λήξασα σεζόν αγωνιζόμενος στη Φορταλέζα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επικίνδυνη εξάρτηση…

Συγκεκριμένα στις 26 Ιανουαρίου 2018 είχε στείλει την μπάλα στο πλεκτό της Ιγκουατού (3-1) και στις 10 Φεβρουαρίου είχε παραβιάσει την εστία της Γκουαράνι (4-0). Έσβησε δηλαδή οκτώμισι μήνες φαγούρας. Στον ΑΠΟΕΛ πρόλαβε έως τώρα να αγωνισθεί σε τρεις θέσεις (μπακ, εξτρέμ, επιθετικός κορυφής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ