aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Eρωτηματικό με Ντε Βινσέντι και επιστροφή Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: Eρωτηματικό με Ντε Βινσέντι και επιστροφή Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη σημερινή προπόνηση θα αξιολογηθεί η κατάσταση των παικτών του ΑΠΟΕΛ , ιδιαίτερα αυτών που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το Παραλίμνι ώστε να διαφανεί εάν υπήρξε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Χθες (11/2), ο Πάολο Τραμετσάνι είχε δώσει ρεπό στους παίκτες. Στο όριο των κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Βάτερμαν, Μερκής, Μοράις, Αλωνεύτης, Αλ Τάαμαρι (2), Σόουζα (5).

Διαβάστε επίσης: «Ακούνε ΑΠΟΕΛ και τους ιντριγκάρει, μην ακούσουμε για δισέγγονα του Ουζόχο»

Το θετικό για τον Πάολο Τραμετσάνι είναι πως οι Εμίλιο Ενσούε και Καρλάο εξέτισαν την τιμωρία τους λόγω καρτών και είναι διαθέσιμοι για το εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός προπονητής θα βρίσκεται αυτήν τη φορά στον πάγκο της ομάδας.

Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι, αγώνα δρόμου για να προλάβει το επικείμενο παιχνίδι κάνει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, αλλά μόνο σε περίπτωση που κριθεί πανέτοιμος θα είναι στην αποστολή. Ο Αργεντινός, βλέπετε, έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα (5/1/19).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ