aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ–Ερμής: Ο Τάαμαρι άνοιξε το χορό και ο Λουντεμό... χόρεψε (pics & vds)

ΑΠΟΕΛ–Ερμής: Ο Τάαμαρι άνοιξε το χορό και ο Λουντεμό… χόρεψε (pics & vds)

Νικηφόρο ήταν το πρώτο… αποκαλυπτικό φιλικό του ΑΠΟΕΛ! Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν μέσα στο ΓΣΠ του Ερμή (3-0), σε ένα ματς που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τη Cablenet και είχαν την ευκαιρία οι φίλοι της ομάδας να το παρακολουθήσουν. Και τα τρία γκολ επιτεύχθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, με τον Τάαμαρι να ανοίγει το σκορ και τον νεοαποκτηθέντα Λουντεμό να σκοράρει δις και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και αρκετές φάσεις κυρίως από πλευράς ΑΠΟΕΛ, που από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, καθώς σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι θα μπορούσε να σκοράρει. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο ο Ιορδανός εξτρέμ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, το πέτυχε από την άσπρη βούλα στο 71’. Το γκολ αυτό «ξεκλείδωσε» για τα καλά την άμυνα του Ερμή, που δέχθηκε άλλα δύο γκολ στα αμέσως επόμενα λεπτά.

Και τα δύο, όπως προαναφέραμε, σημείωσε ο νεοαποκτηθέντας Μάριους Λουντεμό. Το πρώτο του Νορβηγού μέσου ήταν πραγματικά υπέροχο, αφού με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το δεύτερο του γκολ ήταν σαφώς πιο εύκολο, καθώς μετά από κόρνερ με κοντινή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε πολλές δοκιμές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Το ίδιο έκανε και ο Νίκος Παναγιώτου, που είδε την ομάδα του να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να «καταρρέει» μετά το πρώτο γκολ.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Σάντος, Εφραίμ, Τάμαρι, Σατσιάς, Γαβριήλ, Μερκής, Γιένσεν, Ιωάννου, Κουτσάκος, Μιχαΐλοβιτς

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Φιρινίδης, Δημητρίου, Ντίαζ, Λοϊζίδης, Σισοκό, Γέμπλι, Νουμά, Αΐρτον, Μάρσιο, Ριμπέιρο, Κύπρου.

Σκόρερ: Τάαμαρι 71′ πεν., Λουντεμό 75′, 83′

Διαιτητής: Ν. Νεοκλέους

Βοηθοί: Π. Πέτρου, Ι. Λαζάρου

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Live…



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ