aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έρχονται ριζικές αλλαγές

ΑΠΟΕΛ: Έρχονται ριζικές αλλαγές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Πρέπει να ανεβάσουμε πάρα πολύ την απόδοσή μας, ειδικά κάποιοι ποδοσφαιριστές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά τον αγώνα με τον Εθνικό, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας να προσθέτει πως «αγωνίζονται στον ΑΠΟΕΛ και αυτό πρέπει να καταλάβουν». Εδώ και μήνες, οι ίδιες ή παρόμοιες τοποθετήσεις έχουν καταγραφεί αρκετές. Ωστόσο η ουσία των πραγμάτων δεν διαφοροποιήθηκε και, ασφαλώς, δεν πρόκειται να αλλάξει δραστικά στο τελευταίο σκέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο ΑΠΟΕΛ κακοσχεδιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι και παραμένει εγκλωβισμένος στη μετριότητα των ποδοσφαιριστών του. Και με τα φετινά του χάλια είναι επόμενο να παρουσιάζει έκδηλη αδυναμία για να κερδίσει ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια κατέβαλλε την αντίστασή τους και με αναπληρωματικούς παίκτες. Μπορεί να υπήρχε μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε ορισμένα παιχνίδια με την τελευταία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά η γενικότερη εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε σημαντικά προς το καλύτερο. Θαύματα εν έτει 2021 δεν γίνονται.  Ο ΑΠΟΕΛ είναι χαμένος στη μετάφραση και έρχονται ριζικές αλλαγές.

Με έξι αγωνιστικές να απομένουν έως το φινάλε του δεύτερου ομίλου, γίνεται αντιληπτικό ότι το φετινό… μαρτύριο των επτάκις πρωταθλητών δεν τελειώνει εδώ. Τα 540 αγωνιστικά λεπτά μέχρι να φτάσει στην καρό σημαία του τερματισμού φαντάζουν πάρα πολλά. Με την ομάδα να χάνει προσφάτως και τον τελευταίο στόχο της σεζόν, που δεν ήταν άλλος από το κύπελλο, είναι επόμενο να απουσιάζει οποιοδήποτε κίνητρο. Η σκέψη των πλείστων παικτών είναι στραμμένη στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, αποτελώντας επιπρόσθετο βάρος στα πόδια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ο Ανουάρ των €400.000 επιστρέφει»

Ο ΑΠΟΕΛ περνά δύσκολες μέρες. Το φετινό «χαστούκι» σε όλα τα επίπεδα είναι ισχυρό. Προσγειώθηκε με τα μούτρα στο έδαφος, μετρώντας τις πληγές του. Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν είναι το ευκολότερο να συμβιβαστεί με μία κάκιστη σεζόν μετά από επτά συναπτά χρόνια στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η «μαύρη» λίστα και η θεωρία που απέχει από την πράξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ