aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έρχονται οι Γερμανοί με χρήμα, ρευστότητα €5.500.000

ΑΠΟΕΛ: Έρχονται οι Γερμανοί με χρήμα, ρευστότητα €5.500.000

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα, καθησύχασε τον κόσμο της ομάδας για τις ενέργειες της διοίκησης ούτως ώστε να εξασφαλιστούν οικονομικοί πόροι. Ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στοίχισε απώλεια προσδοκώμενων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, όμως, η διοίκηση εντείνει τις διεργασίες για εξεύρεση οικονομικών πόρων.

Όπως γράψαμε και χθες, υπάρχουν επαφές με ξένους επενδυτές και φαίνεται πως ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά σε συμφωνία με γερμανική εταιρεία, η οποία είναι πρόθυμη να αγοράσει τις αδιάθετες μετοχές της εταιρείας, αλλά και να εμπλακεί στο μέλλον στην ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου των γαλαζοκιτρίνων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει άμεσα στον ΑΠΟΕΛ ρευστό που ξεπερνά τα €2.000.000. Το ποσοστό που διαπραγματεύτηκε η γερμανική εταιρεία αφορά διάφορους πελάτες της. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από τον πρόεδρο της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ για τη μονομερή διακοπή συμβολαίου του Ορ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πρόκειται να γίνει. Κάτι που διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να θέσει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. «Η εταιρεία έχει αδιάθετο μετοχικό κεφάλαιο συνολικής αξίας €2.500.000», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Τεστ για πολλούς στον ΑΠΟΕΛ

Το γεγονός ότι θα υπάρξει μια ένεση ρευστότητας πάνω από €5.500.000, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως καθοριστικός παράγοντας αποφυγής περιπετειών. Τουλάχιστον όσον αφορά στην τρέχουσα σεζόν. Στο προαναφερθέν ποσό, συμπεριλαμβάνουμε την πρόσφατη πώληση του Ρόλαντ Σάλαϊ. Το καθαρό ποσό που θα μπει στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ ανέρχεται στα €3.500.000, όπως είχαμε γράψει στη χθεσινή μας έκδοση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ