aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έρχονται μπακ και εξτρέμ

ΑΠΟΕΛ: Έρχονται μπακ και εξτρέμ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στις δύο κινήσεις που απέμειναν στη μετεγγραφική σκακιέρα. Θα ντύσει στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ έναν αριστερό μπακ και έναν εξτρέμ, προσπαθώντας παραλλήλως να πάρει το μέγιστο των δυνατοτήτων από τους νεοφερμένους στην ομάδα Τζόε Γκάρνερ και Τζακ Μπερν.

Δεν θα ολοκληρωθεί η καταρχήν συμφωνία με τον Σκωτσέζο φουλ-μπακ Καρλ Νέισμιθ. Αποχώρησαν οι Μάικ Γένσεν, Ομέρ Ατζίλι και σύντομα τον δρόμο τους παίρνει ο Αντρέ Ζεράλδες.

Από εκεί και πέρα, ο Μικ Μακάρθι κρίθηκε άλλη μία αποτυχημένη επιλογή για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, δύο μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του. Η διοίκηση είχε έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση, με τον Πουρσαϊτίδη να ανακοινώνεται προχθές (ισχύει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2022) και την ίδια ημέρα έπιασε δουλειά, με στόχο να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής και προπονητής στα τμήματα υποδομής, ο Ελλαδίτης ξανάπιασε δουλειά στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και μπαίνει απευθείας στα βαθιά. Πραγματοποιεί στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή το ντεμπούτο του και καλείται να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στον δρόμο των επιτυχιών μετά από τέσσερις αποτυχημένες ήττες. «Ψυχολογία, πάθος και κίνητρο», είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Το έργο του, προφανώς, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ζόρικο, εάν αναλογιστεί κανείς την κακή αγωνιστική πορεία και τα πάσης φύσεως προβλήματα στον ΑΠΟΕΛ.

Και γίνεται πιο δύσκολο βλέποντας το βαρύ πρόγραμμα. Σε διάστημα 26 ημερών η ομάδα δίνει 8 αγώνες. Στο πλευρό του βρίσκονται και δύο από τους στενούς του συνεργάτες στη Νέα Σαλαμίνα. Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου (βοηθό προπονητή, αναλυτή αντιπάλων) και τον Αλέξη Περικλέους (γυμναστή).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ