aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έρχεται Κύπρο χωρίς προπονητή η Ντούντελανζ!

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται Κύπρο χωρίς προπονητή η Ντούντελανζ!

Καθόλου καλό το κλίμα στις τάξεις της Ντούντελανζ ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής Εμίλιο Φερέρα, θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Βέλγος τεχνικός έπαιξε με τη… φωτιά καθώς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετρά τρείς ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Αποτέλεσμα; Η Ντούντελανζ βρίσκεται στην 12η θέση με τέσσερεις βαθμός, γεγονός που… θορύβησε την διοίκηση της ομάδας, ενώ ρεπορτάζ κάνουν λόγο για κακές σχέσεις μεταξύ του Φερέρα και των παικτών.

Έτσι, είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο η ομάδα του Λουξεμβούργου να ταξιδέψει με προορισμό το νησί μας χωρίς προπονητή, ενόψει του αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους για την πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τέλος, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βοηθός προπονητή, Μπέρτραντ Κράσον, θα κοουτσάρει την Ντούντελανζ στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ