aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έρχεται επιθετικός, προσεχώς «σκούπα»!

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται επιθετικός, προσεχώς «σκούπα»!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ έχει φέρει τεχνική ηγεσία και διοικούντες του ΑΠΟΕΛ σε τρομερή πίεση. Και αυτό γιατί πλέον γίνεται επιτακτική η ανάγκη πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ώστε να καλυφθεί σημαντικό κομμάτι του φετινού προϋπολογισμού.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολοι διαπραγματευτές!

Οι γαλαζοκίτρινοι ετοιμάζουν μαζεμένες ανακοινώσεις που θα αφορούν αναπροσαρμογή του υφιστάμενου ρόστερ για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να υλοποιήσει τον 2ο μεγάλο του στόχο. Σε πρώτο πλάνο θα αποχωρήσει συγκεκριμένος αριθμός ποδοσφαιριστών ώστε να απαλλαγούν από συμβόλαια που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ομάδας, ενώ η απόκτηση επιθετικού είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο με βάση το επιθετικό πρόβλημα που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια με την Σούντουβα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλταζάρ ορισμός του «κανόνα» ΑΠΟΕΛ

Φυσικά δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν δανεικοί σε κάποιες ομάδες παίκτες που ήρθαν φέτος στον Αρχάγγελο και στη θέση του να έρθουν ποδοσφαιριστές με περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από πιο προηγμένα πρωταθλήματα για να μπορέσει να υπάρξει μια καλύτερη ισορροπία στο ρόστερ. Τις επόμενες μέρες οι όποιες ανακοινώσεις αφού προέχει πρώτα να ξεπεραστούν τα εμπόδια με τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η φλόγα, οι αλλαγές και οι επιστροφές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ