aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έρχεται από την εξωτερική, για να δώσει... πνοή

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται από την εξωτερική, για να δώσει… πνοή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έχει αισίως κλείσει τα 35 η αξία και η ποιότητα του ωστόσο δεν αμφισβητούνται από κανένα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ό,τι έχει θα το δώσει, στοιχεία μάλιστα που πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές και κατά πολύ νεότεροί του μπορούν να δώσουν!

Ναι, για τον Στάθη Αλωνεύτη ο λόγος που αργά, πλην όμως σταθερά παίρνει αγωνιστικά λεπτά και στον αγώνα με την Ανόρθωση επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε 82’, όταν και πήρε τη θέση του ο Κασίνι. Πέρα από τον αγώνα με την Ανόρθωση ο Στάθης πήρε λεπτά και στον αγώνα με τη Δόξα, τη Σαλαμίνα και στο Σούπερ καπ με την ΑΕΚ. Είναι λοιπόν ζήτημα χρόνου να ξαναβρεί ο Στάθης τα πατήματά του, που τόσο ανάγκη τα έχει η ομάδα τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς είναι τραυματίας ο Γιώργος Εφραίμ, αλλά και η ταχύτητα που λείπει από την ομάδα και ειδικότερα από τα άκρα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: H 13άδα που χρεώνεται την «πονεμένη» ιστορία 15 χρόνων

Μαζί με τον Τάαμαρι ο Αλωνεύτης μπορούν να συγκροτήσουν ένα πολύ καλό και επικίνδυνο δίδυμο, όταν φυσικά πιάσει και ο Στάθης τα γνωστά στάνταρ στην απόδοσή του. Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 35 ο Αλωνεύτης μοιάζει και είναι σαν το παλιό καλό κρασί, αφού είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει βαρόμετρο σε ένα παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι κυπριακές ομάδες έμειναν «ξεκρέμαστες» από προπονητές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ