aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έπονται αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο

ΑΠΟΕΛ: Έπονται αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ του Σαββάτου για τον ΑΠΟΕΛ. Η ήττα των γαλαζοκιτρίνων από τον Ολυμπιακό (0-2) ταρακούνησε το οικοδόμημα της ομάδας, και έφερε μαύρα σύννεφα στον Αρχάγγελο. Η διοίκηση Πετρίδη για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Μπορεί ο Τόμας Ντολ να… έσωσε την παρτίδα μετά την αποδέσμευση του Τραμετσάνι και να κέρδισε μια θέση με τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ του πιστώνεται μέρος της επιτυχίας για την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι τόσο θετικά για τον ίδιο.

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν πείθει και ειδικά στις εγχώριες υποχρεώσεις, λιγοστά είναι τα ενθαρρυντικά στοιχεία που διακρίνονται παρά τον υψηλό προϋπολογισμό και το γεμάτο ρόστερ. Οι πλείστες νίκες προήλθαν από γκολ που επιτεύχθηκαν από στατικές φάσεις και την ικανότητα μερικών παικτών. Ωστόσο, και οι παίκτες έχουν, αν όχι ισάξιο, μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Χωρίς πάθος, καθαρό μυαλό και με δείγματα απειθαρχίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σε ετοιμότητα για σημαντικές αποφάσεις ο Πετρίδης!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Ντολ έχασε το… παιχνίδι και με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια. Η απάντηση, με βάσει τις ενδείξεις, είναι καταφατική.

Το… μπαλάκι είναι στα χέρια του Πρόδρομου Πετρίδη. Τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως κρίσιμα σχετικά με τις αποφάσεις που θα παρθούν. Προ εβδομάδων το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ θέλησε να εντάξει στο τεχνικό επιτελείο τον Λούκα Χατζηλούκα, γεγονός που έφερε την αντίρρηση του Ντολ και έτσι το θέμα «πάγωσε», ενώ ο τέως τεχνικός της Δόξας είχε αποτελέσει παρελθόν από τους πρασίνους της Κατωκοπιάς.

Ο προβληματισμός για τον Τόμας Ντολ και τον τρόπο λειτουργίας του προπονητικού επιτελείου είναι δεδομένος. Ο Γερμανός κατακρίνεται έντονα από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και το παρελθόν έχει διδάξει ότι δύσκολα επιβιώνει τεχνικός που έχασε το μέρισμα του ανάμεσα στον κόσμο. Το κατά πόσο η διοίκηση θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του Γερμανού ή θα αρκεστεί σε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο θα το δείξουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ