aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιβιβάστηκαν (σχεδόν) όλοι στο «τρένο» για την Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ: Επιβιβάστηκαν (σχεδόν) όλοι στο «τρένο» για την Ομόνοια

Ο λόγος στον Μικ Μακάρθι για την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Δευτέρας (7/12) με την Ομόνοια. Ο Ιρλανδός τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Ντε Βινσέντι, να προπονούνται κανονικά στην προπόνηση της Κυριακής και εναπόκειται σε αυτόν ποιους θα χρησιμοποιήσει.x

Ο Αρτούρ Ζορζ ταλαιπωρήθηκε με γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες, όμως γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα στις τελευταίες δύο προπονήσεις θέτοντας έτσι γερή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού, δίπλα στο Γιώργο Μερκή στο κέντρο της άμυνας.

Ανέβασε ρυθμούς ο Ανουάρ, όμως με μόλις μία προπόνηση στην «πλάτη» ο Μαροκινός δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Το δίδυμο Γένσεν – Ζαχίντ λειτούργησε αρκετά καλά στο «Αμμόχωστος» στο «διπλό» επί της Νέας Σαλαμίνας και με δεδομένο πως δεν θα διατηρηθεί ο Κλωναρίδη στο ρόλο του «κρυφού» κυνηγού πίσω από τον Νούχιου οι πιθανότητες να διαφοροποιηθεί το πλάνο είναι λιγοστές.

Στα «φτερά» της επίθεσης δεδομένη είναι η παρουσία του Ατζίλι με τον Εντονγκαλά να είναι το ξεκάθαρο φαβορί έναντι των Γαβριήλ και Εφραίμ για την άλλη θέση, ενώ οι Ενσούε, Ζεράλδες, Γουίλερ και Σιέλη να διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της άμυνας. Στον τελευταίο αγώνα εν τη απουσία των Ενσούε και Γουίλερ έπαιξαν οι Ζεράλδες και Σιέλης. Οι βασικοί ακραίοι αμυντικοί είναι πλέον διαθέσιμοι και ο Μακάρθι καλείται ν’ αποφασίσει για τα ακραία μπακ που θα παρατάξει στο ντέρμπι «αιωνίων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ