aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιβεβλημένη αλλαγή στο αρχικό σχήμα

ΑΠΟΕΛ: Επιβεβλημένη αλλαγή στο αρχικό σχήμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Τομάς Ντε Βινσέντι και Ανουάρ Τουχαμί δηλώνονται τραυματίες, ενώ για τον -προσφάτως χειρουργημένο- Γιάννη Σατσιά έλαβε τέλος η σεζόν. Επομένως, η επιστροφή του Μάριους Λουντεμό στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ θεωρείται δεδομένη απόψε κόντρα στη Δόξα.

Όσο για τις άλλες θέσεις, δεν αναμένονται αλλαγές ή τουλάχιστον, αν θα γίνουν, δεν θα είναι πολλές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα. Επικρατέστερο σχήμα λοιπόν είναι το ακόλουθο: Φρανσίς Οζούχο (τερματοφύλακας), Εμίλιο Ενσούσε, Σάντος, Βινίσιους, Φακούντο Σαμπάλα (αμυντικοί), Μάριους Λουντεμό, Γκάγιας Ζαχίντ (μέσοι), Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Βίκτωρας Κλωναρίδης (εξτρέμ), Ανδρέας Κατσαντώνης, Τζο Γκάρνερ (σέντερ φορ).

Από εκεί και πέρα, αν αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, οι υποψίες για επιστροφή στην ενδεκάδα στρέφονται στον κεντρικό αμυντικό Αρτούρ Ζορζ, στον αριστερό μπακ Χρίστο Γουίλερ και στον επιθετικό Μπεν Σαχάρ. Όσο για το απουσιολόγιο, πέραν των Ντε Βινσέντι, Ανουάρ και Σατσιά, περιλαμβάνει ασφαλώς και τα ονόματα των υποβληθέντων σε εγχείρηση Τζακ Μπερν και Γιώργου Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ