aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιθετικός που θα προκαλέσει αίσθηση

ΑΠΟΕΛ: Επιθετικός που θα προκαλέσει αίσθηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το ψάχνουν και το ξαναψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ στο θέμα του «φουνταριστού». Τα ονόματα και οι επιλογές «βροχή», αλλά φαίνεται πως οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να βιαστούν σε ό,τι έχει να κάνει με τον καθαρόαιμο επιθετικό.

Με τις λύσεις άλλωστε των Νατέλ και Αλ-Τάαμαρι, αλλά και των υφιστάμενων επιλογών στον ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσουν σε απόκτηση κυνηγού κρούσης που θα κάνει τη διαφορά. Η αξιολόγηση δεν έχει σταματήσει λεπτό και όταν θα παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό, το όνομα ίσως αποτελέσει και έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: O Πετρίδης είπε πότε και πάνω από πόσα θα πουλήσει τον Σάλαϊ

Το σίγουρο είναι πως οι τελευταίες πινελιές -όποτε κι αν γίνουν αυτές- θα μπουν όταν θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες που θα έχει η ομάδα. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει όταν οι πρωταθλητές θα βρίσκονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, κάτι που έγινε και στην περσινή περίοδο.

Από την άλλη, η θέση του σέντερ φορ δεν είναι η μόνη για την οποία ψάχνουν οι γαλαζοκίτρινοι, αφού -όπως έχει λεχθεί- ψάχνουν και για αμυντικό μέσο, εκτός και αν αλλάξουν οι προτεραιότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ