aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επίθεση και στην παράδοση, πρόβλεψη κάτι σαν την «τυφλόμυγα»

ΑΠΟΕΛ: Επίθεση και στην παράδοση, πρόβλεψη κάτι σαν την «τυφλόμυγα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το Σούπερ καπ «δεν του πάει»… Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι πολλοί παράγοντες που διαδραματίζουν ρόλο, το ίδιο ισχύει και φέτος. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως στον ΑΠΟΕΛ αδιαφορούν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Γι’ αυτό και στο σημερινό αγώνα (19:00 / Alpha TV) η προσπάθεια θα είναι να τερματίσει την κακή παράδοση που δημιουργήθηκε την τελευταία πενταετία.

Τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το πώς θα λειτουργήσει ο Τόμας Ντολ ενόψει του αγώνα, καθώς θεωρείται παραπάνω από σίγουρο πως θα προχωρήσει εκ νέου σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Γερμανός διαθέτει πλούσιο και ποιοτικό από κάθε άποψη ρόστερ, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να το αξιοποιήσει όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Τα σενάρια ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα είναι τόσα πολλά που κάνουν την πρόβλεψη κάτι σαν την «τυφλόμυγα» που παίζαμε μικροί. Τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Αλωνεύτης του «Μπερναμπέου» και ο Στάθης του «Τάσος Μάρκου»

Βέβαια, ο Ντολ θα έχει και πολλά άλλα πράγματα στο μυαλό του πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν θα καταρτίζει την ενδεκάδα. Είναι το επερχόμενο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη, είναι η ετοιμότητα που χρειάζεται να βρεθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, είναι η καταπόνηση ορισμένων άλλων, που χρειάζεται να πάρουν ανάσες και πάει λέγοντας. Πέραν των πιο πάνω, ο Γερμανός τεχνικός θα βγάλει τα συμπεράσματά του πώς θα πορευτεί στη συνέχεια, τόσο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του, όσο και για τα εντός των τειχών δρώμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ