aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιστροφή με εργομετρικές εξετάσεις, έρχεται ο Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφή με εργομετρικές εξετάσεις, έρχεται ο Μπέλετς

Ξαναγεμίζει σήμερα το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Οι ποδοσφαιριστές περνούν ανά γκρουπ από τις απαραίτητες εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται αύριο. Το πρώτο σκέλος της εκγύμνασης επί κυπριακού εδάφους θα ολοκληρωθεί μετά από την παρέλευση ενός 10ημέρου. Στις 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για Βουλγαρία.

Το βασικό μέρος θα διεξαχθεί στη Σόφια και πιο συγκεκριμένα στο εθνικό προπονητικό κέντρο της χώρας. Η ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια (30/6, 3/7, 8/7), με την επιστροφή να είναι καθορισμένη στις 9 Ιουλίου. Γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε όλα τα φιλικά προετοιμασίας να έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Νέος βοηθός του Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι ο Μάκης Σεργίδης και νέος γυμναστής ο Γιώργος Παρασκευά. Μετά τον Λεωνίδα Παπαδάκη θα τερματιστεί η συνεργασία και με τον Περικλή Παπαπαναγή.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά στον Βιντ Μπέλετς, στην ομάδα της Λευκωσίας δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Η αλλαγή τεχνικού διευθυντή στη Σαλερνιτάνα, σύλλογος που διατηρεί τα δικαιώματα του υψηλόσωμου τερματοφύλακα, έφερε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, δεν προκύπτει διαφοροποίηση σχετικά με τον Σλοβένο πορτιέρο, ο οποίος συμφώνησε για επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ, υπογράφοντας τούτη τη φορά διετές συμβόλαιο και εκτός απροόπτου από βδομάδας θα είναι στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ