aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει στην Τορίνο ο Καρλάο

ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει στην Τορίνο ο Καρλάο

Θλάση δεύτερου βαθμού είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι τίτλου με τον Απόλλωνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δύσκολα θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στα παιχνίδια που απομένουν με ΑΕΛ και Ανόρθωση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Παλέψετε για τους εαυτούς μας, τον κόσμο μας… για όλους» (video)

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ή αν ο αγώνας με τον Απόλλωνα θα είναι ον τελευταίος με τη φανέλα των «γαλαζοκιτρίνων».

Διαβάστε επίσης: Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Νατέλ και Παπαφώτη

Υπενθυμίζουμε πως ο Καρλάο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Τορίνο , στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και μάλιστα έχει ψηλό συμβόλαιο.

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία φέρουν τον ποδοσφαιριστή να είναι στο στόχαστρο ομάδων της χώρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Καρλάο θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τορίνο, η οποία και θα αποφασίσει κατά πόσο θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, θα επιδιώξει να τον πωλήσει ή αν να τον παραχωρήσει δανεικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ