aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει «φρέσκος» ο Μαρκίνιος, πιο έτοιμος ο Ντβάλι…

ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει «φρέσκος» ο Μαρκίνιος, πιο έτοιμος ο Ντβάλι…

Με εξαίρεση τον Μαρκίνιος που εξέτισε την τιμωρία των καρτών και θα βρίσκεται στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην κυριακάτικη αποστολή του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΛ, κανένας εκ των παικτών που είχε μείνει εκτός αποστολής στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακο, δεν επιστρέφει. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Έχοντας χάσει και ένα παιχνίδι, συν ότι μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος, αναμένεται να επιστρέψει «φρέσκος» για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του μεσοεπιθετικά. Είναι άλλωστε από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής πορείας της, που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, γι’ αυτό και ο Σέρβος προπονητής έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος που θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριο Πετεβίνο, εκτός αποστολής θα είναι εκ νέου οι Χρίστος Γουίλερ και Γκιόργκι Κοσταντίνοφ, όπως κι ο Λούκας Βιγιαφάνιες που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όσον αφορά στον Γιάννη Σατσιά που συμπλήρωσε κάρτες, θα είναι διαθέσιμος και θα απουσιάσει από το αμέσως επόμενο ματς, με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (14/1). Σχετικά με τον Λάσα Ντβάλι, αναμένεται πως θα είναι πιο έτοιμος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο «Αλφαμέγα» λόγω τιμωρίας της αντίπαλης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ