aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει από το Καζακστάν με €780.000

ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει από το Καζακστάν με €780.000

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αγχώθηκε για λίγο, όμως όταν έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Λομπιανίντζε στο 6’ (μετά από λάθος του Σίλβα) ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι την Καϊσάρ και πήρε με σχετική άνεση το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το τελικό 4-1 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων και τη διαφορά δυναμικότητας. Οι γαλαζοκίτρινοι του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια τους και πριν αμφισβητήσει κανείς τη δυναμικότητα του αντιπάλου, απλά ας κάνει μία σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στην (πιο αδύναμη) Τζιλάνι στον παιχνίδι του 1ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Κορυφαίος του αγώνα, μακράν του δεύτερου, ο Γκάγιας Ζαχίντ ο οποίος είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα τέρματα των γαλαζοκιτρίνων. Ο Εμίλιο Ενσούε πιστώνεται δύο ασίστ και για δεύτερο σερί παιχνίδι δίνε επιθετική πνοή στη δεξιά πλευρά της ομάδας. Με τον Εντονγκαλά να συγκλίνει συνεχώς προς τα μέσα ο Ισπανός προωθήθηκε ουκ ολίγες φορές και συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Ζαχίντ. Θετικός και πάλι ο Ανουάρ, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι χωρίς να υστερήσει ανασταλτικά. Βέβαια, η «τολμηρή» τριάδα Ανουάρ-Ζαχίντ-Ντε Βινσέντι θα κριθεί σε αγώνες κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους όταν θα πρέπει να ανταπεξέλθει στα ανασταλτικά της καθήκοντα.

Παρθενικά γκολ για τους Ανουάρ και Ατζίλι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ντεμπούτο για τον Νούχιου, ενώ η τραγική αντίδραση του Σίλβα στο γκολ των Καζάκων κάνει τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων να προσεύχονται για την όσο το δυνατό γρηγορότερη επιστροφή του Ατζίλι.

Διαβάστε επίσης: Κατασπάραξε τους «λύκους», προκρίθηκε και περιμένει ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

Με την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε ήδη 780.000 ευρώ. H συμμετοχή στον 1ο προκριματικό γύρο δίνει 240.000 ευρώ, στον 2ο προκριματικό 260.000 ευρώ και στον 3ο 280.000 ευρώ. -Οι ομάδες που θα αποκλειστούν στη φάση των play-off, θα πάρουν €300.000, ενώ είσοδος στους ομίλους της διοργανώσεις δίνει μπόνους 2.920.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ