aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Eπίσημη θέση για το «χωράφι» της Ντουντελάνζ και καθησυχασμός

ΑΠΟΕΛ: Eπίσημη θέση για το «χωράφι» της Ντουντελάνζ και καθησυχασμός

Μετά το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο που χρησιμοποιεί για έδρα της η Ντουντελάνζ με τον άσχημο αγωνιστικό χώρο ο οποίος όπως ενημέρωσε η ΟΥΕΦΑ, ίσως κριθεί ακατάλληλος για να παιχτεί ο αγώνας της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ (5η αγωνιστική ομίλων Γιουρόπα Λιγκ), οι γαλαζοκίτρινοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αναβολής του ματς, αλλά ούτε και το ενδεχόμενο αλλαγής  έδρας.

«Από εκείνο το παιχνίδι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ. Είχε προκύψει και το παιχνίδι Λουξεμβούργου και Πορτογαλίας που διαπιστώθηκε ξανά ότι είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος. Τις τελευταίες μέρες έχουμε συνεχή επικοινωνία, είχαμε και δια ζώσης επικοινωνία, καθώς ανησυχούμε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Οι άνθρωποι δεσμευτήκαν να μας δώσουν απάντηση, μας έδωσαν και μας ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο Εθνικό στάδιο», είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό πρόβλημα με το γήπεδο της Ντουντελάνζ (παρέμβαση από ΟΥΕΦΑ)

O εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων πρόσθεσε: «Δεν θα γίνουν εκεί οι προπονήσεις, διαμορφώσαμε το πρόγραμμα για να μεταφερθεί η ομάδα να πάει για να περπατήσουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και θα προπονηθούμε σε άλλο προπονητικό κέντρο. Αυτό έγινε την περασμένη Τρίτη, έτσι έχουν τα δεδομένα για την ώρα. Δεν κρύβω ότι υπήρξαν κάποια εναλλακτικά σενάρια με ένα άλλο μικρό γήπεδο στο Λουξεμβούργο και με ένα άλλο γήπεδο στην Γαλλία, αλλά αυτά τα σενάρια δεν ισχύουν για την ώρα και αν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε. Ο υπεύθυνος της ΟΥΕΦΑ βρίσκεται στο Λουξεμβούργο και παρακολουθεί τις εργασίες που γίνονται για να αποκατασταθεί ο αγωνιστικός χώρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ