aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Eπισφαλής η θέση του Σα Πίντο – Συνάντηση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών

ΑΠΟΕΛ: Eπισφαλής η θέση του Σα Πίντο – Συνάντηση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ σχετικά με το μέλλον του Ρικάρντο Σα Πίντο. Η θέση του Πορτογάλου τεχνικού είναι εξαιρετικά επισφαλής και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψουν εξελίξεις.

Η ήττα σοκ από την Ανόρθωση, η διαχείριση του Πορτογάλου τεχνικού με παίκτες «κλειδιά» του ρόστερ (όπως οι Σαρφό και Κβιλιτάια) και οι κακές εμφανίσεις στα πλέι οφ προβληματίζουν έντονα τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.

Η κίνηση του Σα Πίντο να διαψεύσει δημόσια τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου Νίκου Κουγιάλη σχετικά με το μέλλον του και να ανοίξει μέτωπο με τη διοίκηση στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, έριξαν λάδι στη φωτιά και έκαναν ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επικίνδυνες δηλώσεις σε λανθασμένο «τάιμινγκ»

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο 51χρονος τεχνικός στηρίχθηκε εμπράκτως από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ακόμα και μετά τη βαριά τιμωρία με τον τετράμηνο αποκλεισμό, γι’ αυτό και τα όσα δήλωσε ο Σα Πίντο ενόχλησαν ιδιαίτερα στον Αρχάγγελο. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στην ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και τον Πορτογάλο προπονητή, στην οποία θα συζητηθούν επισταμένως όλα τα δεδομένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ