aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιπρόσθετες κινήσεις στη μετεγγραφική... σκακιέρα

ΑΠΟΕΛ: Επιπρόσθετες κινήσεις στη μετεγγραφική… σκακιέρα

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, μία μόλις κενή θέση ξένου ποδοσφαιριστή απέμεινε ανοιχτή στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και την οποία θα πάρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λούκα Σόουζα. Ωστόσο, με βάση το τι είδε ο προπονητής κατά την περίοδο του βασικού σταδίου προετοιμασίας, κρίνει ότι προκύπτουν επιπρόσθετες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα προκειμένου να ισχυροποιηθεί το σύνολο και να δώσει τη μάχη για επιστροφή στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας.

Ως εκ τούτου, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άρχισε να ρίχνει όλο και πιο έντονες ματιές και σε παίκτες που εμπίπτουν ηλικιακά στον κατάλογο Β΄. Προφανώς δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Απαιτούνται οι κατάλληλες διασυνδέσεις, το διπλοτσεκάρισμα και ασφαλώς, να υπάρξει εκείνη η συμφωνία που να κρίνεται συμφέρουσα για τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τόσο για τον παίκτη και την ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του όσο και για τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει τις επιθυμίες του κόουτς πράξη, φτάνει να μην ξεφύγει από το διαθέσιμο μπάτζετ. Εξάλλου, καταγράφηκε μεγάλο οικονομικό έλλειμμα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι ιθύνοντες της ομάδας να το δουν να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Υπενθυμίζουμε πως η προετοιμασία συνεχίζεται πλέον επί κυπριακού εδάφους και στο πρόγραμμα βρίσκονται δύο δυνατά φιλικά τις επόμενες μέρες. Το Σάββατο, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας και στις 10 Αυγούστου τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ