aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Επιλογή του Αυγουστή που «ξάφνιασε»

AΠΟΕΛ: Επιλογή του Αυγουστή που «ξάφνιασε»

Στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό, πέραν του Εφραίμ, θα απουσιάζει και ο Γκιόργκι Κβιλιτάϊα (αν και δημοσιοποίησε ότι είναι φορέας της Covid-19, χθες ανέβασε στα Social Media φωτογραφία στην οποία κάνει ποδήλατο για να διατηρηθεί σε φόρμα την περίοδο της καραντίνας του), αλλά θα επιστρέψουν οι Λούκας Σόουζα και Τορνίκε Οκριασβίλι.

Εξέτισαν την τιμωρία τους και υπολογίζονται για το βασικό σχήμα, όπως επίσης και ο Βούγιαντιν Σάβιτς. Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, Ο Σέρβος αμυντικός θα παίξει κανονικά στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τους Τακτακαλίτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Επιλογή που «ξάφνιασε», αλλά ο Αυγουστή μάλλον σκέφτεται πολύ διαφορετικά από την πλειονότητα των φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογική θέση των γαλαζοκιτρίνων επιβάλλει το τρίποντο σε κάθε επόμενο ματς. Αν ο στόχος κόντρα στον Ολυμπιακό υλοποιηθεί, με τη δυναμική που θα δημιουργηθεί, ο Κύπριος τεχνικός θα βρει τις λύσεις για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Με -13 βαθμούς από την κορυφή, το ροκάνισμα της διαφοράς είναι το ζητούμενο για τους γαλαζοκίτρινους. Πόσο μάλλον όταν στο πρόγραμμα υπάρχει για τις 26 Δεκεμβρίου και η συνέχιση του ντέρμπι των «αιωνίων» κόντρα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ