aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έπιασε δωδεκάρι με Ντάλσιο!

ΑΠΟΕΛ: Έπιασε δωδεκάρι με Ντάλσιο!

Το ποσοστό επιτυχίας 50% του ΑΠΟΕΛ στα πρώτα παιχνίδια του έτους της προηγούμενης δεκαετίας ηχούσε καμπανάκι κινδύνου για τους γαλαζοκίτρινους, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατάφερε να αποφύγει την μπανανόφλουδα και έκανε ποδαρικό στο 2023 με νίκη, με την οποία απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, εν αναμονή του αυριανού ντέρμπι της ΑΕΚ με την Πάφος FC.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έφθασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Επιβλήθηκαν του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, έφθασαν στο ζητούμενο με το πρώτο γκολ του Ντάλσιο στο πρωτάθλημα και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα με σχετική άνεση. Ο μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου έγινε ο 12ος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκει λύσεις παρά την αφλογιστία των επιθετικών της και τις πολλές απουσίες παικτών που μονίμως καλείται να διαχειριστεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θέλει να ενισχυθεί, αλλά απέφυγε να προσδιορίσει τον χρονικό ορίζοντα για τις μετεγγραφές που θα γίνουν. «Δεν κρυβόμαστε, σίγουρα θέλουμε παίκτες, αλλά πότε θα έρθουν δεν το γνωρίζω. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίρνω τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες που έχω διαθέσιμους. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τίποτα, μόνο όταν υπογράψει ένας παίκτης και τον δω στην προπόνηση θα ξέρω ότι ολοκληρώθηκε μια μετεγγραφή. Σίγουρα θα γραφτούν διάφορα ονόματα», ανέφερε ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος φρόντισε να βάλει τέλος στη συζήτηση σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς ένας προπονητής ανανεώνει το συμβόλαιό του κάθε αγωνιστική σε όλο τον κόσμο. Για μένα δεν μετράει το χαρτί, μετράνε άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας πω. Εγώ περνάω πάρα πολύ καλά. Είμαι σωστός άνθρωπος, αγαπάω αυτή τη δουλειά και δίνω τον εαυτό μου για το σωματείο μου και για αυτό τον φανταστικό κόσμο. Ας τα αφήσουμε στην άκρη αυτά, δεν πρέπει να τα σχολιάζει κανένας αυτά. Εγώ είμαι εδώ, δεν θα φύγω. Έχουμε άλλες προτεραιότητες να δούμε, αν έρθει το θέμα το δικό μου, θα είναι το πιο εύκολο από όλα».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ