aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έπιασε… δεκάρι από αρνητικό σερί σε φάση ομίλων

ΑΠΟΕΛ: Έπιασε… δεκάρι από αρνητικό σερί σε φάση ομίλων

Πώς το έχει αναφέρει ο συνάδελφος Σίμος Παφίτης σε προηγούμενο σχόλιό του; «Για τον ΑΠΟΕΛ τιμητικές ήττες δεν υπάρχουν. Για τον ΑΠΟΕΛ…» (διαβάστε εδώ). Ακριβώς, επειδή οι γαλαζοκίτρινοι, σπανίως δεν ήταν ανταγωνιστικοί σε παιχνίδια ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπήρχαν περιπτώσεις κατά τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε, μεν, την ήττα με βαρύ σκορ, αλλά κατέγραψε ικανοποιητικό αριθμό αξιόλογων ευκαιριών, υπήρχαν και ματς στα οποία ήταν καλύτερος απέναντι σε μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά έχασε. Όπως και οι τεράστιες υπερβάσεις και τα μεγάλα επιτεύγματα που στο τέλος αυτά είναι που μένουν στο μυαλό του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ήλπιζε στην Ανδαλουσία, να σβήσει την… ψυχρολουσία

Ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης (3/10) απέναντι στη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ήταν πολύ κακός (κατέγραψε μόλις μία καλή φάση κι αυτή στο β’ ημίχρονο) και ο κόσμος βλέποντας τον προπονητή των Ανδαλουσιανών να προβαίνει σε «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα, περίμεναν τουλάχιστον μία θετική εμφάνιση.

Οι γαλαζοκίτρινοι πάντως, διεύρυναν ένα αρνητικό σερί τους, που έχει να κάνει με τα εκτός έδρας παιχνίδια του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γιατί; Επειδή από τη σεζόν 2016-17 και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, όταν επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Πειραιώς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη». Πέρασαν δηλαδή τρία χρόνια και κάτι ημέρες από την τελευταία του επιτυχία μακριά από το ΓΣΠ. Στα τελευταία του δέκα εκτός έδρας παιχνίδια του σε φάση ομίλων, ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε ισάριθμες ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ