aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επενδυτές και αποφάσεις

ΑΠΟΕΛ: Επενδυτές και αποφάσεις

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αρχές του περασμένου Ιουνίου, είχε γίνει αρκετός λόγος για ξένους επενδυτές που είχαν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους και είχαν προβεί σε συναντήσεις με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, είχε γραφτεί ότι για την είσοδο των επενδυτών απαιτείται σημαντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στην οποία θα συμμετάσχουν. Δεν είχε δοθεί συνέχεια στο εν λόγω κεφάλαιο, κάτι που υπολογίζεται πως θα «ανοίξει» εκ νέου. Στη συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ίσως δοθούν απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Τα καυτά αναπάντητα ερωτήματα και ο επενδυτής που ετοιμάζεται

Μιας και ο λόγος για το οικονομικό, σημειώνουμε πως την περσινή χρονιά, σύμφωνα με τον έλεγχο που παρουσιάστηκε στη Γενική Συνέλευση, τα συνολικά έξοδα ήταν στα 19 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα ανήλθαν στα 24 εκατ.. Τα 17 εξ αυτών από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Φέτος, η διαχείριση των οικονομικών δεδομένων χωρίς τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ αποτελεί κρίσιμο στοίχημα για τη διοίκηση. Κι αν η τρέχουσα σεζόν βγει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, για την επόμενη απαιτούνται να ληφθούν σημαντικότατες αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ