aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επένδυσε χρήμα, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη, υπάρχει... ελπίδα

ΑΠΟΕΛ: Επένδυσε χρήμα, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη, υπάρχει… ελπίδα

Τα 21α γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Ομάρ Χάνι. Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ευχές του ΑΠΟΕΛ και έστειλε μήνυμα στη γαλαζοκίτρινη οικογένεια. «Η επόμενη θα είναι η χρονιά μου. Θα δείτε ποιος είναι ο Ομάρ», σημείωσε ο βραχύσωμος ακραίος επιθετικός. Πάντως, οι ΑΠΟΕΛίστες περιμένουν πώς και πώς να τον δουν να αγωνίζεται, καθώς στην περασμένη σεζόν ήταν πάρα πολύ μικρό το δείγμα. Πήρε όλα κι όλα μόλις 12 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο ΑΠΟΕΛ επένδυσε αρκετό χρήμα για να τον φέρει στον «Αρχάγγελο», όμως, σε αντίθεση με τον συμπατριώτη του Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο Χάνι δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών που εργάστηκαν στην ομάδα. Μετά από ένα χρόνο προσαρμογής και δουλειάς στον Αρχάγγελο τόσο ο Χάνι όσο και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ εύχονται να εξελιχθεί σε εσωτερική μετεγγραφή. Απομένει να φανεί αν θα δικαιωθεί ο ίδιος, δικαιώνοντας παραλλήλως και τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων για την επένδυση στο ταλέντο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ