aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επείγει του επιθετικού, αναμονή για τον Nανά

ΑΠΟΕΛ: Επείγει του επιθετικού, αναμονή για τον Nανά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εβδομάδα εξελίξεων, κυρίως στο μετεγγραφικό μέτωπο, είναι αυτή που διανύουμε. Επείγει η απόκτηση επιθετικού στον ΑΠΟΕΛ, με τη διοίκηση να περιμένει τις τελικές εισηγήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη ώστε να προχωρήσει στα επόμενα βήμα.

Στόχος είναι να ντυθεί το συντομότερο στα γαλαζοκίτρινα ένας επιθετικός ώστε να ακολουθήσει μεγάλο σκέλος της προετοιμασίας και να είναι ως εκ τούτου πανέτοιμος ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Θα προστεθεί στο ρόστερ άλλος ένας στράικερ, κίνηση που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Την ίδια ώρα, στον ΑΠΟΕΛ το «παλεύουν» και για ακραίο επιθετικό, με την επιλογή του Γκανέζου Νανά Αμπομά να παραμένει στο προσκήνιο. «Υπάρχουν πρωταθλήματα σε εξέλιξη, η μετεγγραφική περίοδος σε άλλες χώρες θα είναι μέχρι τον Οκτώβριο. Για εμάς δεν είναι εύκολο να κάνουμε συζητήσεις για να φέρουμε παίκτες όποτε τους θέλουμε. Θέλει υπομονή, να προσπαθήσουμε χωρίς βεβιασμένες κινήσεις και να φέρουμε τους παίκτες που πραγματικά θέλουμε», ανέφερε προσφάτως ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το περιβάλλον του Σάβιτς ισχυρίζεται εκμετάλλευση του κορωνοϊού

Όσον αφορά στον Μιγκέλ Σίλβα, πέρασε από MRI και στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν τα αποτελέσματα. Εάν οι εξετάσεις είναι «καθαρές», τότε θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ