aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επειδή είναι πάντα «πιο καλή η μοναξιά»

ΑΠΟΕΛ: Επειδή είναι πάντα «πιο καλή η μοναξιά»

Το ιδανικό σενάριο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να νικήσει απόψε τον Ολυμπιακό (19:00, Cablenet1) και να πάρει «δωράκι» από το αυριανό ντέρμπι των συγκατοίκων του στην κορυφή ΑΕΚ και Πάφος FC. Να πάρει δηλαδή μόνος του την πρωτοπορία και να… στρογγυλοκάτσει στον καναπέ ελπίζοντας σε ισοπαλία στην «Αρένα» για να μη μοιραστεί ξανά το ρετιρέ.

Πρώτα βεβαίως θα πρέπει να δει το παιχνίδι του, αφού τον περιμένει πολλή δουλειά στο ΓΣΠ, απέναντι στους μαχητικούς μαυροπράσινους του Μάκη Σεργίδη. Του μέχρι πρότινος μέλους του τεχνικού τιμ των γαλαζοκιτρίνων δηλαδή, ο οποίος γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά τους θα επιδιώξει με την ομάδα του να τους κάνει τη ζημιά. Συνηθίζει άλλωστε να παρατάσσει αξιόμαχα σύνολα, φτιαγμένα να παλεύουν με την ετικέτα του αουτσάιντερ.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να επαναφέρει τους πρωτοπόρους στις επιτυχίες, μετά το 1-1 στο Στάδιο «Αλφαμέγα» με τον Άρη, οδηγώντας τους στη 10η νίκη σε 11 ματς με τον ίδιο στον πάγκο τους. Ο Σέρβος προπονητής ελπίζει πως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του. Αντιθέτως περιμένει ότι θα παρουσιαστούν πιο φρέσκοι για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους από τότε που ανέλαβε τα ηνία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ