aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Έντυσαν» από τώρα τον Τάαμαρι -για λίγο- στα ερυθρόλευκα

ΑΠΟΕΛ: «Έντυσαν» από τώρα τον Τάαμαρι -για λίγο- στα ερυθρόλευκα

Σελίδα στο Facebook η οποία προ ημερών αποκάλυψε ενδιαφέρον και πρόταση της βελγικής Λέουβεν προς τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Μούσα Αλ-Τάαμαρι (κάτι που ισχύει αλλά οι γαλαζοκίτρινοι απέρριψαν την προσφορά), με νέα ανάρτησή «στέλνει» τον Ιορδανό εξτρέμ των γαλαζοκίτρινων από τώρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες από την Ελλάδα έκαναν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τάαμαρι από το ερχόμενο Καλοκαίρι όταν θα ολοκληρωθεί η σύμβασή του με τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ωστόσο, έβαλαν πωλητήριο στον Τάαμαρι από τώρα καθώς η πρόταση που κατατέθηκε στον 23χρονο για επέκταση του συμβολαίου του δεν βρήκε απάντηση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αρνείται ο Ιορδανός να υπογράψει.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι διαχειριστές της εν λόγω ιστοσελίδας διέγραψαν την ανάρτηση λίγο μετά τη δημοσίευσή τους για τον Ολυμπιακό, με τη δικαιολογία πως σέβονται τον Ιορδανό και το μέλλον του και ότι θα προβούν σε νέα ενημέρωση όταν προκύψει κάτι επίσημο. Πάντως πρόκειται για σελίδα που έως τώρα μόνο βάσιμες πληροφορίες δημοσίευε και ασχολείται με την ειδησεογραφία γύρω από τους δύο Ιορδανούς που βρίσκονται στην Κύπρο (Τάαμαρι και Ομάρ Χάνι).

Αυτή είναι η φωτοτυπία από τη συγκεκριμένη σελίδα, προτού τη διαγράψουν:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ