aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εντόπισε τέσσερα «λαβράκια» από την Παρανά...

ΑΠΟΕΛ: Εντόπισε τέσσερα «λαβράκια» από την Παρανά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εκτός από την Ατλέτικο Παραναένσε και τη Σάο Πάολο, συνεργασία σε επίπεδο πρώτης ομάδας έχει συνάψει ο ΑΠΟΕΛ και με άλλον εάν σύλλογο της Βραζιλίας. Πρόκειται για την Παρανά, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, εδρεύει στην Κουριτίμπα και σε αυτήν αγωνίζεται ο Ρενάν Μπρεσάν, γνωστός από το πρόσφατο πέρασμά του από την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Λούκας Χατζηλούκας, λοιπόν, κατά την οκταήμερη παραμονή του στη Βραζιλία, πρόλαβε να παρακολουθήσει τρία παιχνίδια, δύο εξ αυτών της Παρανά, σημειώνοντας στο μπλοκάκι του τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές που του έκαναν εντύπωση. Είχε επικεντρώσει σε αυτούς την προσοχή του, οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις που προφανώς απασχολούν μετεγγραφικά τον ΑΠΟΕΛ.

Τόσο στο ματς της Παρανά με αντίπαλο την Ουνιάο EC (2-0) όσο σε αυτό με αντίπαλο την Μποταφόνκο (κύπελλο, 0-1), οι εν λόγω παίκτες προκάλεσαν το ενδιαφέρον του υπεύθυνου σκάουτινγκ στον ΑΠΟΕΛ. Όλοι είναι κάτω των 22 ετών και σε περίπτωση που εάν κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών ντυθούν στα χρώματα της ομάδας, παίρνουν θέση στον κατάλογο β΄. Ενδιάμεσα των αναμετρήσεων που προαναφέραμε, ο Λούκας Χατζηλούκας παρακολούθησε και έναν αγώνα της Κοριτίμπα (αναγκάστηκε να ταξιδέψει 5 ώρες οδικώς), χωρίς όμως να μένει ευχαριστημένος από αυτά που είδε.

Τα λέει τηλεφωνικώς με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στη χώρα του καφέ, ενώ κάτι ανάλογο θα πράξει κατ’ ιδίαν σύντομα και με τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. Και λέμε σύντομα καθώς, όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ, έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του ένεκα της έξαρσης του κορωνοϊού.

Ο Λούκας Χατζηλούκας θα παρακολουθούσε διά ζώσης για τρίτη φορά τους ποδοσφαιριστές της Παρανά που του κίνησαν το ενδιαφέρον στον μεθαυριανό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Μποταφόνκο, αλλά οι εξελίξεις δεν το επέτρεψαν. Παρεμπιπτόντως, το πρόγραμμά του «έλεγε» για προχθές πως θα έβλεπε αγώνα της Φλαμένκο, χθες της Ατλέτικο Παραναένσε και έπονταν άλλα δύο τουλάχιστον παιχνίδια.

Όπως και να ‘χει, ο Χατζηλούκας θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ. Και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να δούμε νεαρούς Βραζιλιάνους να φτάνουν στον Αρχάγγελο, με τα πρόσφατα παραδείγματα των Καζού-Νατέλ να είναι ενδεικτικά για το τι μπορεί να βρει κανείς στη χώρα του καφέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ