aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έντονος ο Πετεβίνος για Ζαχίντ, κατηγορηματικός για Ουζόχο

ΑΠΟΕΛ: Έντονος ο Πετεβίνος για Ζαχίντ, κατηγορηματικός για Ουζόχο

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ήταν έντονος κληθείς να σχολιάσει ελλαδικά δημοσιεύματα που φέρουν την ομάδα της Λευκωσίας να ενδιαφέρεται για παίκτες

Για το θέμα των πρωτοκόλλων: «Η ΚΟΠ δεν έχει σχέση με αυτό. Υπάρχει πρωτόκολλο για τα ιδιωτικά γυμναστήρια, όμως όχι για τα αποδυτήρια. Είχε αναφερθεί ότι θα γίνει αναθεωρημένο πρωτόκολλο γιατί στην υπάρχουσα οδηγία αναφέρει ότι τα αποδυτήρια και τα ντους μέχρι τις 29 του μήνα παραμένουν κλειστά. Ακόμα και να παίζαμε ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές θα πήγαιναν σπίτι τους να κάνουν μπάνιο. Ο Υπουργός απάντησε και μας γνωστοποίησε ότι στις 24 του μήνα θα δημοσιευτεί το πρωτόκολλο για τα αποδυτήρια. Βέβαια υπάρχουν και ομάδες που ξεκινούν πριν τις 24».

Για το θέμα της μεταγραφικής περιόδου: «Ο περισσότερος κόσμος κατάλαβε λάθος τι είπε η UEFA. Είπε ότι τις τελικές λίστες που αφορούν στους ομίλους και έπρεπε να δοθούν 2 του Σεπτέμβρη, μετά το τέλος των πλέι οφ, όταν κλείδωνε το ρόστερ, επειδή οι όμιλοι ξεκινούν στις 22 Οκτωβρίου και τα πλέι οφ είναι στη 1 Οκτωβρίου, έχει βάλει το κλείδωμα του ρόστερ στις 5 Οκτωβρίου. Δεν είπε πάρτε τα μεταγραφικά παράθυρα στις 5 Οκτωβρίου. Είπε προσαρμόστε μου τις λίστες. Επιβάλλεται να πάρουμε παρακάτω το μεταγραφικό παράθυρο. Είναι ένα ακόμη σπρώξιμο για να γίνει αυτό το πράγμα. Θα μείνουμε με λειψά ρόστερ αν δεν αλλάξουμε το μεταγραφικό μας παράθυρο».

Για τα θέματα προγραμματισμού: «Υπάρχει προτεραιότητα που αφορά τις ανάγκες του προπονητή για να ξεκινήσει την προετοιμασία. Η πρώτη είναι το θέμα τερματοφύλακα και η δεύτερη του επιθετικού. Οι δύο θέσεις που έχουμε ως προτεραιότητα με βάση τη φυγή Πάβλοβιτς και Μπέλετς και ότι υπάρχει ανοιχτό κεφάλαιο με τον Βάτερμαν, δεν έχουμε δύο επιθετικούς και κανέναν τερματοφύλακα που να δεσμεύεται με συμβόλαιο πέραν του Πρινιωτάκη. Δουλεύουν οι υπεύθυνοι, περιμένουμε το ΟΚ του προπονητή για να προχωρήσουμε. Ο ίδιος ο προπονητής μπορεί να ξέρει, αλλά από τη στιγμή που δεν ενημέρωσε δεν ισχύει τίποτα από πλευράς ονοματολογίας».

Για το θέμα Ζαχίντ: «Το 99% από αυτά που διαβάσαμε στην Ελλάδα δεν ισχύουν. Δεν κάναμε καμία νουθεσία προς τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός και ο Δώνης αποφάσισαν να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές που θα είναι και τη νέα σεζόν στο ρόστερ, γι’ αυτό έχουν δώσει άδεια στον Αποστολάκη. Το συμβόλαιο του Ζαχίντ λήγει στις 30 του μήνα και εναπόκειται στον Παναθηναϊκό πότε θα τον ελευθερώσει. Και να τον θέλουμε από την αρχή, 1η Ιουλίου δεν υπάρχει περίπτωση να είναι στην Κύπρο ο Ζαχίντ. Στη Νορβηγία αν πάει για να δει τους γονείς του, θα πρέπει να είναι σε καραντίνα 10 μέρες».

Για τον Σάντος: «Κλείσαμε τον Σάντος από μια χώρα που δεν έχει κατηγοριοποιηθεί. Έχουμε διευθετήσει τη μεταγραφή του εδώ και καιρό. Σκεφτείτε να πας να πάρεις 3 Ιουλίου Βραζιλιάνο παίκτη. Πότε θα έρθει»;

Για το κατά πόσον υπάρχει προσύμφωνο με τον Ουζόχο: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τα διαβάζουμε και διερωτούμαστε πώς μπορεί να γίνει. Είναι παράνομο αυτό, δεν μπορεί να σταθεί».

Για τον Νεόφυτο Μιχαήλ: «Παραχωρήθηκε στον Αστέρα με διετή δανεισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ