aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έντονη ενόχληση του Πετρίδη και αντίδραση

ΑΠΟΕΛ: Έντονη ενόχληση του Πετρίδη και αντίδραση

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, που βάλλει κατά διαιτητών, VARίστων και χειριστών VAR, είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις της διοίκησής του. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα προστέθηκε άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα λανθασμένων αποφάσεων εις βάρος της ομάδας τους.

Όπως πληροφορούμαστε, ο πρόεδρος της Εταιρείας παρουσιάζεται έντονα ενοχλημένος με την αντιμετώπιση, που έτυχαν οι γαλαζοκίτρινοι – κυρίως – σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια. Εξ ου και η χθεσινή ανακοίνωση με τα τόσα ερωτήματα.

ΑΠΟΕΛ: «Με αξιοκρατικά ή οπαδικά κριτήρια η αξιολόγηση των χειριστών VAR;»

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η χθεσινή ανακοίνωση είναι πιθανό να μην είναι και η τελευταία ενέργεια του συλλόγου της Λευκωσίας. Ο Πετρίδης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το φαινόμενο να συνεχιστεί, θέλοντας να προστατέψει την ομάδα του από παρόμοιες αποφάσεις και ειδικά στο κύπελλο, που αποτελεί τον μέγιστο στόχο του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ